Kontakte

Zyra Kryesore - Tiranë

Devoll Hydropower Sh.A.

ABA Business Centre, Zyra Nr. 1206

Rruga Papa Gjon Pali II Tirana, Shqipëri

Tel: +355  4 450 1 413

Email: info.albania@statkraft.com

 

Zyra - HEC Banja

Devoll Hydropower Sh.A.

Fshati Shtepanj, Njësia Administrative Gostimë, Bashkia Cërrik, Shqipëri

Zyra - HEC Moglicë

Devoll Hydropower Sh.A.

Fshati Dobërçan, Njësia Administrative Moglicë, Bashkia Maliq, Korçë, Shqipëri

 

Zyrat e Informimit të Publikut

Qendra e Informimit të Publikut Gramsh

Adresa: Lagjja Holta, Gramsh, Shqipëri

Tel: +355 (0) 4 450 1 301 

Zyra e Informimit të Publikut Banja

Adresa: Fshati Shtepanj, Njësia Administrative Gostimë, Bashkia Cërrik, Elbasan, Shqipëri 

Zyra e Informimit të Publikut Moglicë

Adresa: Fshati Dobërçan, Njësia Administrative Moglicë, Bashkia Maliq, Korçë, Shqipëri

 

Tregtimi i Energjisë

Jemi të hapur të bashkëpunojmë me operatorë lokalë dhe rajonalë në kuadër të tregtimit të energjisë, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në: DHPtrading@statkraft.com

 

Prokurimet

Statkraft në Shqipëri prokuron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, kontakti për prokurimet: procurement.albania@statkraft.com