Statkraft merr pjesë në Energy Expo & Forum në Tiranë

06.10.2018 | lajme

Më 5-6 tetor Statkraft mori pjesë në edicionin e dytë të Albanian Energy Expo & Forum 2018

Ky edicion ishte fokusuar në inestimet në energjitë e rinovueshme në Shqipëri, Kosovë, Malin e Zi, Maqedoni, Greqi, Kroaci dhe Serbi.

Statkraft mori pjesë si nja aktor aktiv i sektorit tëenerjgisë në Shqipëri, me stendën e vetë si edhe nëpërmjet prezantimeve në konferencën e forumit.

Forumi bashkoi përfaqësues nga entet private dhe publike në sektorin e energjisë së rinovueshme.