Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Turkey flag icon
Turkey
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Projekti Hidroenergjetik i Devollit – Inaugurimi i nisjes së projektit

08 Jun, 2009

Më 8 Qershor 2009, Statkraft dhe EVN inauguruan nisjen me sukses të Koncesionit për Projektin Hidroenergjetik të Devollit.

Në ceremoninë për fillimin e Fazës së Para-Ndërtimeve morën pjesë autoritete shqiptare dhe të huaja.

Gjatë fazës së Para-Ndërtimeve DHP do të kryejë investigime në terren dhe studime me qëllimin për të finalizuar skemën e projektit.