Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Turkey flag icon
Turkey
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Statkraft inauguron përfundimin e apartamenteve zëvendësuese në zonën e HEC Banjë

23 Nov, 2018

16 apartamente zëvendësuese janë ndvrtuar në qytetin e Gramshit në përfitim të familjeve të prekura nga projekti në zonën e HEC Banjë.

Apartamentet zëvendësuese u ndërtuan në mbështetje të familjeve të prekura nga ndërtimi i HEC Banjë në fshatrat Drizë dhe Cingar i Poshtëm, Bashkia Gramsh, që nuk përfituan fillimisht nga programi i Risistemimit për ndikimet nga HEC Banjë.

Ky projekt u financua nga Devoll Hydropower Sh.A. / Statkraft me kontributin edhe të përfituesëve.

Projekti u zbatua si bashkëpunim ndërmjet Statkraft, Bashkia Gramsh dhe Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë.

Inaugurimi u mbajt ditën e premte, 23 nëntor, në prani të Zv. Presidentit Ekzekutiv të Statkraft, Z. Jürgen Tzschoppe, Ministrit të Energjisë, Z. Damian Gjiknuri dhe Kryetarja e Bashkisë Gramsh, Znj. Luljeta Dollani.