Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Turkey flag icon
Turkey
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Na kontaktoni

Zyra Qendrore - Tiranë

Devoll Hydropower Sh.A.

ABA Business Centre, Zyra Nr. 1206

Rruga Papa Gjon Pali II, Tiranë, Shqipëri

Tel: +355  4 450 1 450

Email: info.albania@statkraft.com

 

Zyra pranë HEC Banja

Devoll Hydropower Sh.A.

Fshati Shtepanj, Njësia Administrative Gostimë, Bashkia Cërrik, Shqipëri

 

Zyra pranë HEC Moglicë

Devoll Hydropower Sh.A.

Fshati Dobërçan, Njësia Administrative Moglicë, Bashkia Maliq, Shqipëri

 

Zyra për Informimin e Publikut:

Zyra për Informimin e Publikut pranë HEC Banjë

Adresa: Fshati Shtepanj, Njësia Administrative Gostimë, Bashkia Cërrik, Shqipëri

 

Zyra për Informimin e Publikut pranë HEC Moglicë

Adresa: Fshati Dobërçan, Njësia Administrative Moglicë, Bashkia Maliq, Shqipëri

 

Tregtimi i Energjisë

Jemi të hapur të bashkëpunojmë me operatorë lokalë dhe rajonalë në kuadër të tregtimit të energjisë, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në:

DHPtrading@statkraft.com

 

Prokurimet

Statkraft në Shqipëri prokuron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, kontakti për prokurimet:

procurement.albania@statkraft.com