Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Vizioni, vlerat dhe parimet tona

Teksa biznesi ynë është në evoluim të vazhdueshëm, tre vlerat tona janë konstante. Ato përcaktojnë kulturën tonë dhe janë në bërthamën e çdo gjëje që bëjmë. Na bashkojnë në vende, fusha biznesi dhe teknologji të ndryshme.

Vizioni ynë

 

Rinovojmë energjinë që fuqizon botën

 

Vlerat tona

 

Veprojmë me përgjegjshmëri

Përkujdesemi dhe jemi gjithmonë të vetëdijshëm, se si puna jonë ndikon tek kolegët tanë, klientët, shoqëria dhe mjedisi.

Rritemi bashkë

Jemi një Statkraft, kudo. Sjellim ekspertizën tonë, njohim vlerën e diversitetit dhe mësojmë nga çdo situatë.

Ndikojmë pozitivisht

I pranojmë sfidat, përqendrohemi në gjërat e rëndësishme dhe ofrojmë zgjidhje që sjellin ndryshime pozitive.

 

Parimet tona

Kodi ynë i Sjelljes shpjegon se si vlerat tona udhëheqin vendimet tona, duke na ndihmuar të sillemi në një mënyrë të qëndrueshme, etike, me përgjegjshmëri sociale dhe të jemi në përputhje me kërkesat ligjore kudo ku operojmë.

Kodi ynë i Sjelljes aplikohet për të gjitha shoqëritë e Grupit Statkraft dhe për të gjithë ata që punojnë me apo për ne.