Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

News

Bashkohu me ne

Si lider në prodhimin e energjisë së rinovueshme, ne varemi nga njerëz të përkushtuar që duan t'i japin formë të ardhmes me ne. Jeni gati për të bërë ndryshimin?

Lexoni mëshumë

Statkraft në Shqipëri

  • 269 MW
    Kapaciteti i instaluar në shfrytëzim në Hidrocentralet e Banjës dhe Moglicës
  • 700 GWh
    Prodhimi vjetor i energjisë së rinovueshme nga hidrocentralet e Banjës dhe Moglicës
  • 2 MWp
    Kapaciteti i inslaluar në Impiantin Fotovoltaik Lundrues të Banjës
Forest reflected in lake
Photo: Damian Heinisch

E ardhme e qëndrueshme

Ambicia jonë është të kontribuojmë drejt një të ardhme më të qëndrueshme duke sjellë energjinë e rinovueshme pranë industrive, bizneseve, komuniteteve dhe shtëpive kudo në botë.

Lexoni më shumë

Lajmet e fundit

Two employees inspecting technical equipment
Ringedalen power plant
Photo: Lars Petter Pettersen
Banja HPP
Banja HPP, Albania
Photo: Devoll Hydropower Sh.A.

Projekti Hidroenergjetik i Devollit

Projekti Hidroenergjetik i Devollit është investimi më i madh privat në hidroenergji në Shqipëri në 30 vitet e fundit.

Lexoni më shumë

Statkraft në botë

Mësoni më shumë rreth vendeve ku operojmë

Lexoni më shumë