Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Statkraft merr pjesë në Energy Expo & Forum në Tiranë

06 tet, 2018

Më 5-6 tetor Statkraft mori pjesë në edicionin e dytë të Albanian Energy Expo & Forum 2018.

Ky edicion ishte fokusuar në inestimet në energjitë e rinovueshme në Shqipëri, Kosovë, Malin e Zi, Maqedoni, Greqi, Kroaci dhe Serbi.

Statkraft mori pjesë si nja aktor aktiv i sektorit tëenerjgisë në Shqipëri, me stendën e vetë si edhe nëpërmjet prezantimeve në konferencën e forumit.

Forumi bashkoi përfaqësues nga entet private dhe publike në sektorin e energjisë së rinovueshme.